Kanelstång – vilken fullträff, Ikea!

Sällan faller jag pladask för någon inredningspryl längre. Ni vet, en sån där pryl som man egentligen inte behöver och inte vet var man ska placera – men som man bara måste ha. Det hände ofta förr (främst medan vi ännu var i “inredningsfasen” av vårt hem och jag hade hur mycket tomma utrymmen som helst). Men nu köper jag oftast bara sådant jag letat efter länge eller som jag verkligen vet var jag ska placera.

MEN.

Så fick jag syn på piedestalen Kanelstång från Ikea och blev blixtförälskad. En sån måste jag ha. Helst två kanske.

 

 

Den känns verkligen såå JAG. Och sanningen är att jag faktiskt också BEHÖVER en blompall (eller två) nu när jag tänker efter.

 

 

Inte nog med att den är det finaste jag sett i inredningsväg på länge – den är också så smart konstruerad att du kan svänga den upp och ner och istället få en kruka med nätt liten fot nertill.

 

 

Tänker mig att den också kunde vara snygg efter några varv med svart sprayfärg – eventuellt något för vårt vardagsrum…

Foto: Ikea

 

33 gillar
Blommor Ikea Trender Trender 2018 Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Marias Memoarer
  15 april, 2018 at 11:33

  Men vilken smart grej, speciellt när man kan använda den på två olika sätt! Jag skulle antagligen använda den som kruka med fot, kunde faktiskt passa framför mitt vardagsrumsfönster. Har ju inga fönsterbräden att placera blommor på, så det där med blommor i min lägenhet är lite krångligt..

  • Reply
   Anna-Lena
   15 april, 2018 at 11:50

   Ja, jag gillar också att den kan användas på två sätt! Snyggt och smart!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.