Modekollen: Jeanskappa

Inlägget innehåller adlinks

“Mera modeinlägg” var det någon som önskade sig. Ja, det ska jag försöka få till, speciellt nu när det äntligen börjar bli dags för en ny säsong och en uppdatering av garderoben. Jag har upp ögonen efter en ny vårkappa – och jag har förstås vissa kriterier som gör det till ett ganska svårt projekt. Den ska helst vara i någon knallig färg (främst inriktad på orange, grön, röd, gul eller rosa), lång (under knäna), endast ett knytbälte i midjan (inga knappar eller dragkedjor) och absolut inte nedhasad ärmsöm. Enkla krav kan tyckas, men det är alltid någon punkt som inte uppfylls. När jag gick runt i några klädbutiker härom dagen lade jag märke till att det hängde en hel del långa jeanskappor på paradplats. Kanske en av vårens trendkappor? Jag blev faktiskt lite förtjust!

 

 

Faktiskt så pass förtjust att jag gick in på Cubus för att prova den här varianten – som tyvärr visade sig vara alldeles för stel och osmidig. Jag vill ha mjuka kappor som är lätta att röra sig i och många av dagens jeanstyger är ju faktiskt oerhört mjuka och stretchiga, så jag hoppas hitta någon sådan variant. Även Lindex hade flera långa modeller i jeanstyg, även sådana som passar för inomhusbruk som den ljusblå kimono-modellen.

 

1.Cubus, 59,95 euro // 2. Lindex, 69,99 euro // 3. Lindex, 49,99 euro // 4. Ellos, 21 euro

 

Lite fulsnygga kan jag tycka att de är, men hittar man rätt modell och färg så kan det nog bli en riktig fullträff.

 


Bild: Lindex

19 gillar
Jackor & kappor Jeans Lindex Mode Modekollen

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  13 april, 2018 at 22:09

  Hur är det möjligt att en rock kostar bara € 21,-? Hemskt enligt mig. Undrar hur många cent den som sytt får….de andra priserna är ju förmånliga men det här stack mig i ögonen och känns inte alls bra.

  • Reply
   Anna-Lena
   13 april, 2018 at 22:46

   Normalpriset var 29,90, så den var på rea nu. Ser inte ut att vara någon tjock kappa, kanske främst för inomhusbruk. 29,90 är ett pris man ser rätt ofta när det gäller de stora kedjorna tycker jag och visst får man fundera hur mycket de som tillverkar kläderna lämnar med i handen. T.ex. ett par jeans hittar man lätt för det priset på många kedjor. Sen vet man ju tyvärr inte om den som producerat plagget får mera i handen ifall det skulle stå 129,90 på prislappen…men man kan ju hoppas.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.