Första semesterdagen

Nu är det “vacation mode” fem veckor framöver i det här huset! Härligt! Många bloggare brukar ta sommarpaus, men för mig brukar det istället bli mera fart på bloggen när jag är ledig och faktiskt hinner ägna lite tid åt den. Vi får se hur det blir i sommar… Eftersom ni har önskat mera modeinlägg, så får det bli ett klassiskt dagens outfit-inlägg idag.

 

 

Första semesterdagen tillbringade vi tillsammans med ett gäng kompisar. Det var dock inget direkt sommarväder idag – blåsigt och ganska kyligt – men man vill förstås ändå klä sig i något som känns somrigt, men ändå värmer lite. Då funkar klassikern jeans och vit skjorta alltid. Piffas med fördel upp med några färgklickar, här i form av orangeröda skor. Det var också meningen att jag skulle ha ett armband i samma färg, men det lyckades jag slita sönder just innan vi skulle åka iväg… Idag var det så pass kyligt att man behövde ha ett ytterplagg också. Blåvitrandigt är en ständigt återkommande favorit i min sommargarderob.

 

 

 

33 gillar
Blusar Byxor Cubus H&M mode Jackor & kappor Jeans KappAhl Kavajer Modekollen Skor

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Anna
  30 juni, 2018 at 20:36

  Har samma smak som dig tror jag, gillar dina modeinlägg och har gillat samma inredningsstil som dig 😊 Har du nåt tips på sköna budgetvänliga raka byxor med bälte som knyts i midjan om du vet vilken typ jag menar? Tycker jag ser dem här och där, men hittar inte riktigt det par som skulle tilltala mig. Alltså inte “hänga i soffan-byxor”, mera avslappnad kontorsjobb/semesterbyxor 😊

  • Reply
   Anna-Lena
   30 juni, 2018 at 20:39

   Vad roligt att höra! 🙂
   Hmm, menar du byxor med raka vida ben, eller ska benen smalna av nertill? Vill du ha brett knytband i midjan eller smalt som typ ett skosnöre i tjocklek?

 • Reply
  Anna
  1 juli, 2018 at 09:21

  Raka vida ben med brett knytband tycker jag sett bra ut på andra iallafall 😊

  • Reply
   Anna-Lena
   1 juli, 2018 at 09:36

   Ok, jag ska kolla om jag hittar något bra tips! Återkommer i ett separat blogginlägg i så fall 🙂 Har själv ett par från Gina Tricot, så mitt första tips är att kolla där.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.