Jag har reafyndat – en öppen spis

Inlägget innehåller adlinks

Att fynda på rean är något av det bästa jag vet. Det finns inget som är roligare än att “spara” pengar, hehe.  Speciellt när en dyr pryl som man suktat efter länge är märkt med en röd -50 % rabattlapp. Om man har kikat på den i flera år och fortfarande vill ha den, ja då vet man att det är läge att slå till när den säljs för halva priset. Så igår kväll klickade jag hem den här – en öppen spis!

 

 

Spisen kostar ett par hundralappar och är förstås en “fejkmodell” som eldas med spisbränsle. Det passar perfekt eftersom vi mest vill ha känslan av en öppen spis, men inte så mycket värme. Fast den lär till och med värma också, i alla fall enligt Jannice som har spisen hemma i sitt vardagsrum. Var ska vi placera den då? Ja, det får ni vänta på ännu ett tag. Vi har ett “problemområde” som jag länge velat åtgärda och det här kommer ge hela rummet ett ordentligt lyft. Men först behöver vi nog några påsar Kalklitir har jag på känn… Det märks att semestern är här när det börjar klia ordentligt i makeover-fingrarna. Spisen finns förresten också i svart och jag velade ganska länge vilken jag skulle välja, men det blev till slut den vita eftersom övriga möbler i rummet också är vita. Kommer bli fint med en mörk Kalklitir-vägg bakom.

 

 

Spisen är endast 35 cm djup, vilket gör den relativt lättplacerad i utrymmen där det till exempel blir för trångt med en byrå. Vi har länge funderat på en möbel till just det utrymme där vi ska placera spisen, men allt har känts för klumpigt och malplacerat. Vi får hoppas den här blir så bra som jag ser framför mig att den kommer bli!

Spisen kommer från Ellos.

26 gillar
Ellos Reatips

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  5 juli, 2018 at 19:17

  Vilken cliffhanger! 😉 Ser med andra ord framemot inlägget med spisen på plats!

  • Reply
   Anna-Lena
   5 juli, 2018 at 19:19

   Yes, jag hoppas det är klart om några veckor!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.