H&M Homes lampor är här

I juni skrev jag ett inlägg om att H&M Homes sortiment kommer att utökas med lampor och små möbler och nu har en del lampor dykt upp i webbshopen. Det känns fortfarande som att något saknas där eftersom jag inte kan hitta allt som synts på reklambilderna och det finns heller ingen kategori för lampor i webbshoppen ännu. Så jag gissar att sortimentet kommer att utökas vartefter. Produkterna i det här inlägget är sådana som finns online just nu. Hela kollektionen andas lite 80-tal tycker jag, men på ett modernt sätt. Känns helt rätt i tiden med andra ord – precis som H&M Homes utbud alltid gör.

 

 

Det finns både lampfötter och skärmar som man kombinera enligt smak och tycke, men även “färdiga” lampor. Min favorit är metallamporna nedan – speciellt den stora modellen i guld. Vilket smycke den skulle bli i vilket rum som helst!

 

 

Gillar också den här kombinationen med den fluffiga skärmen och metallfoten som ser ut som en trädgren. En kul lampa som man blir glad av, men samtidigt är den sober och klassisk i stilen tack vare den dämpade färgskalan och materialvalen. En kombination som verkligen inte är lätt att få till – sobert, men lekfullt.

 

 

Stylingen på bilderna är verkligen 10 poäng – mycket brunt och beige blandat med svart och vitt. Sånt gillar jag! Prisklassen på lamporna är ungefär från 20 till 100 euro. Vissa känns kanske aningen dyra för att vara en H&M-produkt, men överlag tycker jag priserna ligger i linje med det man ser i andra butiker inom samma prissegment. Jag hoppas lamporna dyker upp i butikerna också, så att man får se dem i verkligheten.

Foto: H&M Home

16 gillar
Detaljer H&M Home Höstnytt Lampor & ljus Trender 2018

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  11 augusti, 2018 at 15:47

  Ja, det skulle vara intressant att få se dem i butik. Jag är nämligen på jakt efter en lampa till skänken i vår hall.

 • Reply
  Marias Memoarer
  12 augusti, 2018 at 09:53

  Vad roliga lampor! Speciellt den med “pälsaktig” skärm. Gillar taklampan på sista bilden också 🙂

 • Reply
  Petra
  12 augusti, 2018 at 21:25

  Jag – som egentligen inte ens dras till lampor – gillar flera. Tänk om man skulle skaffa sig en ny lampa..?! 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.