Budgettips: Födelsedagskort

Idag tänkte jag dela med mig av ett RIKTIGT bra budgettips, som jag tror de flesta av er kommer ha nytta av. Födelsedagskalas går våra barn på i genomsnitt en gång i veckan året runt. Åtminstone känns det så, för det är MÅNGA kalas när man har två barn i kalasåldern. Lägg därtill släktkalas, gudbarn, farsdag, morsdag – you name it. Då vill man oftast ha ett kort att skriva några rader i. Jag är ju i grunden en kortmakare och scrappare, men det har varit lite paus på korttillverkningsfronten de senaste åren. Ska återuppta den hobbyn igen i något skede. Mina barn är också ivriga kortmakare, men alltid räcker inte tiden till. Som idag – vi kom hem 16.30 och 17.00 skulle Edvin vara på ett kompiskalas. Snabba puckar att hinna äta lite och byta kläder innan vi skulle iväg, så det fanns ingen tid att göra ett kort. Men då har jag världens bästa tips – nämligen dessa kort från Flying Tiger.

 

 

Det är en låda med 15 dubbelvikta kort och tillhörande kuvert. Tror priset ligger på 3 euro om jag minns rätt. Ett otroligt fyndpris för så många fina och helt perfekta kort. Storleken på korten är 9×13 centimeter, dvs. söta och nätta, men ändå inte för små. Lådan är stadig och har en magnet som gör att locket hålls stängt.

 

 

Jag älskar motiven – de passar både pojkar och flickor, unga och gamla. En del av motiven är födelsedagsrelaterade, men många kort passar vill vilken fest som helst, vilket gör dem väldigt användbara.

 

 

Jag har bunkrat upp med två förpackningar för att klara mig ett tag, men känner att jag borde köpa minst tio lådor till. Ni hör att jag låter galet exalterad över födelsedagskort, men det här är något av det bästa jag sett på länge!

 

33 gillar
Budgetfynd Flying Tiger Copenhagen Födelsedagar

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.