Tips: Förvaringslådor i sammet

Jag spinner vidare lite på Kallax-hyllorna från förra inlägget. Vi har både en Kallax-hylla och motsvarande Haldager-hylla från Jysk här hemma. Det är verkligen den perfekta barnrumsmöbeln som rymmer massor av leksaker. Perfekt när man kan gömma leksakerna i lådor, men barnen har ändå lätt att komma åt dem. Clas Ohlson har många fina lådor i rätt storlek som passar både Ikeas och Jysks hyllor. Den senaste – och snyggaste – modellen är de här lådorna i sammet med en dekorativ tofs.

 

 

Jag kunde inte motstå den turkosgröna, så numera står två sådana i vår walk-in-closet och matchar så fint med vår blommiga tapet. Lådorna finns även en fin mörkgrå nyans utöver rosa, vinröd och turkos. Just nu säljs de dessutom till kanonpris, två stycken för tio euro. Det gäller inte bara sammetsvarianten, utan även den här modellen i tyg, så det får bli dagens fyndtips.

6 gillar
Budgetfynd Clas Ohlson Förvaring Höstnytt

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Undrande
  14 september, 2018 at 09:07

  Läste kommentarer på lådan på Clas Ohlsons webbsida. Många har reagerat på att lådan luktar illa?

  • Reply
   Anna-Lena
   14 september, 2018 at 09:13

   Oj, det är inget jag reagerat på. Har som sagt två stycken hemma, men de står högt uppe på en hylla, så jag har inte varit speciellt nära dem med näsan. Kände dock ingen lukt när jag köpte dem.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.