Farsdagstips från Dermosil

Samarbete med Dermosil

 

Om några veckor är det farsdag och hos oss råkar det sig dessutom så att pappan i huset fyller år just före farsdag, så det blir en del presenter. Ett säkert kort är att satsa på hudvårdsprodukter och parfymer – det går alltid hem här och det är dessutom sådana produkter han sällan köper själv. Han har använt Dermosils produkter de senaste 7-8 åren – kanske ännu längre.

 

 

Det började med att jag köpte hem några av produkterna från herrsortimentet och efter ett tag när produkterna var slut frågade han om det börjar bli dags för en ny Dermosil-beställning snart. Produkterna har sedan dess blivit stående klassiker i vårt badrumsskåp. Nu har Dermosil tjuvstartat julen och lanserat några gåvokit för herrar – perfekta även till farsdag! Det blir definitivt presenter från Dermosil den här födelsedagen och farsdagen.

 

 

Eau de toiletten Toivo har jag faktist redan överraskat honom med tidigare i veckan, bara så att jag skulle kunna ge ett ärligt uttalande om den här i bloggen. Han har tidigare haft så gott som alla av Dermosils parfymer och jag kan inte minnas att vi någonsin varit missnöjda med doften. För ja, det är också viktigt att jag gillar doften – annars blir det jobbiga månader innan en parfymflaska är slut! Toivo får definitivt tummen upp både av mig och Anders. Flaskan innehåller 50 ml och priset ligger på 13,90 € vilket kan anses som ett riktigt fynd när det gäller en eau de toilette.

 

 

Den bruna gåvoförpackningen – Aarre – innehåller en duschgel med klassisk, fräsch doft och en effektiv antiperspirant. Snygg och enkel design på flaskorna uppskattas förstås av mig – och där tycker jag verkligen Dermosil ligger i framkant. Duschcremer och deodoranter är produkter han alltid använder från Dermosil, så det här paketet är jag övertygad om att han kommer att gilla.

 

 

Den svarta gåvoförpackningen – Otso – innehåller ett schampo som passar för både hår och skägg samt en creme som funkar både för ansiktet och skägget. Krämen lugnar, återfuktar och vårdar hyn i ansiktet samtidigt som den gör de grova skäggstråna mjukare. Det låter ju mycket smart tycker jag – varför skulle inte skägget också behöva lite omvårdnad!

 

 

Jag passade också på och beställde hans “måste ha”-produkter. Sådana som alltid ska finnas i badrumsskåpet. Favoriterna är ansiktstvätten och Challenger hudcreme.

 

 

De två produkterna har Dermosil också paketerat ihop till ett set tillsammans med ett ansiktsserum. Här hittar du det –  just nu till rabatterat pris. Rengöringsmoussen är extremt dryg och otroligt härlig i konsistensen (jag använder själv motsvarande mousse).

 

 

Här hittar du alla farsdags- och julklappsset för herrar. Priserna ligger på ca 5-15 euro per set – väldigt överkomliga priser för högkvalitativa produkter.

 

 

Ifall din man, pappa, sambo, farfar eller morfar inte riktigt är typen som uppskattar hudvårdsprodukter så finns det faktiskt två andra trevliga gåvopaket också. Välvårdade naglar är viktigt och i Sharp-kitet finns allt du behöver samlat i ett snyggt fodral som håller prylarna på plats – nagelsax, nagelfil, pincett, nagelklippare och nagelbandsvårdare.

 

 

Verktygen är tillverkade av rostfritt stål, vilket gör dem hållbara och lätta att rengöra. Just nu säljs nagelvårdskitet till specialpris – endast 5 euro – så passa på att bunkra upp till farsdag, jul och födelsedagar.

 

 

Sen vidare till mitt lilla favoritkit – nämligen Noel-klädvårdssetet, som innehåller klädborste och skosked, sytillbehörsset, noppborttagare, klädvårdsrulle och en refill. Det här är SÅ smart och mitt bästa tips är att ta med sig det här kitet och förvara det på jobbet (gäller både män och kvinnor). Man vet aldrig när en knapp lossnar och behöver sys i mitt under jobbdagen (been there – done that) och när det händer är det guld värt att ha det lilla kitet i skrivbordslådan. En tejpborste har jag alltid med mig i handväskan och några ligger också på jobbet, så det här kitet innehåller verkligen allt man behöver för att hålla kläderna fräscha. Det är också det ultimata kitet för den som reser mycket – perfekt att slänga ner i resväskan.

 

 

Jag ÄLSKAR julklappar och presenter som kommer färdigt inslagna i fina paket. Dermosils presentkit är snyggt paketerade i vackra lådor och askar. Tummen upp för det! Det sparar mycket tid – speciellt när julstressen brukar komma smygande dagarna innan julafton är det skönt att några av julklapparna är färdigt paketerade.

 

 

P.S.
Resten av de populära julförpackningarna lanseras den 1.11, så håll utkik på Dermosils webbsida från kl 10 den dagen. Över 30 paket utlovas i år. Spännande! Jag tycker paketen har blivit bättre och bättre för varje år och jag ser med spänning fram emot att se vad de hittat på i år! Här kan du följa Dermosil på Facebook och Instagram.

 

35 gillar
Budgetfynd Dermoshop Farsdag Samarbete

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  21 oktober, 2018 at 13:56

  Tack för tipset! Åtminstone klädvårdssetet ska jag klicka hem, har skosetet deras från tidigare också.

  • Reply
   Anna-Lena
   21 oktober, 2018 at 15:04

   Det har vi också 🙂 Kul att du fick lite inspiration!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.