H&M Home – julen 2018

Mera jul blir det idag – den här gången från H&M Home. Här ser man en tydlig indelning i två olika stilar, precis som det brukar vara hos H&M. En lite mer trendig och modern stil och en rustik och traditionell stil – dock inte så många röda inslag i år. Först en titt på den lite mer eleganta och moderna stilen, där färgskalan går i bärnstensbrunt, guld och gräddvitt. Brunt glas är en stor trend, som jag personligen också gillar riktigt mycket.

 

 

I den mer rustika stilen skapar man främst julstämning med hjälp av mycket grön växtlighet. Släng in några fuskpälskuddar och -filtar, massor av ljus och lite djurmönster och material som linne, jute och trä. Båda stilarna faller mig faktiskt i smaken eftersom de är ganska dämpade och inte skriker JUL.

 

 

Jag hittade EN bild med lite röda inslag i år.

 

 

Avslutningsvis ett produktcollage där man ser prylarna lite tydligare. Verkligen inte speciellt juligt, utan mera “vinterpynt” som funkar hela säsongen, vilket jag gillar. Jag är speciellt förtjust i de bruna inslagen.

 

 

Foto: H&M Home

24 gillar
H&M Home Inspiration Jul Julen 2018

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  20 oktober, 2018 at 08:00

  Det gröna gillade jag, men jag har svårt för fuskpälsplädarna och kuddarna. Som tur har jag det mesta av julpyntet från tidigare år och behöver bara komplettera med något smått i år.

  • Reply
   Anna-Lena
   20 oktober, 2018 at 09:21

   Jo, så är det ju förstås, man behöver sällan köpa nytt varje år. Det räcker med att inspireras av allt det nya och sedan kanske plocka om eller göra något annorlunda av de prylar man redan har hemma.

 • Reply
  Matilda
  27 oktober, 2018 at 18:23

  Vet du varifrån de bruna glaskulorna på första bilden är ifrån? Har letat men hittar inte 🙈

  • Reply
   Anna-Lena
   28 oktober, 2018 at 10:22

   Hej! Eftersom det är H&M:s produktbild så kommer nog kulorna därifrån också. Endera är de slutsålda eller så har de inte kommit in i sortimentet ännu (gissar på det sistnämnda eftersom alla julprydnader inte kommit in ännu).

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.