Höstens modetrend #2 RUTIGT

Ny dag – ny trend.

HÖSTTREND #2 RUTIGT

Hösttrend nr. 2 är mönstret som plötsligt gått från klassiker till trendigt. Det är mycket mönster i höst och rutigt är ett av dem som syns allra mest. Snyggast tycker jag det är med smårutigt i svart-vitt-grått. Gärna med röda accessoarer, så blir det lite mera sting. En rutig oversize kavaj känns som ett måste i höst, men själv föredrar jag figursydda kavajer som passar mig bättre. Hittills finns bara ett rutigt plagg i min garderob, de ljusa byxorna i collaget. Tror inte heller att jag kommer att go bananas med rutigt, men eventuellt en kavaj om jag hittar någon som har 3/4 ärmar och är insvängd i midjan. Kan INTE ha kavajer med hellång ärm och inte heller formlösa, oversize-modeller. Det är väldigt bra fyndchans på loppis på den här typen av plagg, så gillar du den rutiga trenden är mitt tips att börja där.

RUTIGT – hiss eller diss?

 

Kavaj med sex knappar, Gina Tricot // Kavaj med fyra knappar, Cubus // Byxor, Kappahl // Lång kappa, H&M // Kjol, H&M // Kavaj till höger, Bikbok

16 gillar
BikBok Cubus Gina Tricot H&M mode Höstmode Kavajer Kjolar Mode Modekollen Trender Trender 2018

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Josefine
  2 oktober, 2018 at 22:19

  H&m har en jättefin beige/grå rutig kavaj med lite ”uppkavlad” ärm, figursydd. Stretchigt tyg – inget foder. Vrålsnygg o lika skön som en kofta 😊
  Kunde inte hitta den på hemsidan men rätt säker jag nyligen såg den i affären!

  • Reply
   Anna-Lena
   3 oktober, 2018 at 19:14

   Hmm, undrar om det inte var den jag provade förra veckan. Men den var mera rak skulle jag säga, annars stämde beskrivningen helt. Minns du om den var på Divided-sidan? För det var den jag provade.

   • Reply
    Josefine
    3 oktober, 2018 at 22:02

    Nej den var inte divided. Då jag köpte min hängde de precis till vänster där man kommer in ( ingången innifrån rewell center ) ” under rulltrappan” Fanns en pennkjol i samma tyg! Kostade 29,90€ vill jag minnas, sådant fynd!

    • Reply
     Anna-Lena
     3 oktober, 2018 at 22:37

     Aha, måste kolla! Har nog inte sett den. Tack för tipset 😀

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.