Tre nyheter i en bild

Inlägget innehåller adlinks

ÄNTLIGEN har vi hittat en vägglampa till hörnet ovanför soffan. Det där hörnet där jag egentligen tänkte placera den där golvlampan som visade sig vara en katastrof. Eftersom det var omöjligt att hitta någon golvlampa som uppfyllde mina kriterier fick det bli en vägglampa istället. Jag är riktigt nöjd med den – den är lagom liten och nätt och skymmer inte byrån. Den tar inte heller uppmärksamheten från spegeln och lampetterna som hänger bredvid. Lampan hittar ni här (Brighton från Ellos).

 

 

Vad annat är nytt då? Nå, förstås pampasgräset. Det köpte jag på Engelqvist när jag var på ett jobbärende i Närpes tidigare i veckan. Kvistarna är verkligen JÄTTESTORA, jag fick kapa av ungefär tio centimeter så att de inte skulle nudda taket. Nina, som jag köpte kvistarna av, tipsade mig om att spraya dem med hårspray så hålls de fina längre och börjar inte fälla. Den sista nya grejen är de tre ledljusen som står till höger på byrån. Lite smalare modell än vi vanligtvis sett av ledljus tidigare och dessutom väldigt naturtrogna med lite fladdrande låga och “stearinrinn” på kanterna. Säljs i 3-pack på Clas Ohlson.

 

13 gillar
Clas Ohlson Ellos Höstnytt Kalklitir Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  21 oktober, 2018 at 11:27

  Jag har så svårt att hitta naturtrogna ledljus, tyvärr får man ju sällan pröva dem i affären. Hatar det där onaturliga orangea ljuset som vissa ledljus har.

  • Reply
   Anna-Lena
   21 oktober, 2018 at 15:05

   De här är nog mer orange än ett riktigt ljus, men absolut inte den värsta nyansen av alla ledljus jag sett.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.