Coming up: julkalender med inredningstema

Bloggjulkalendrar är ju oerhört populära, men jag har vad jag kan minnas aldrig haft en sådan på min blogg. Men nu ska det bli ändring på det. Inspirerad av Agnes, som planerat en kalender för sitt TikTok-konto, började jag fundera på hurdan julkalender jag skulle kunna ha på bloggen. Sen kom jag på världens bästa idé som ni kommer att få ta del av från och med imorgon. Här kommer en sneak peek på innehållet ni kan förvänta er.

 

 

En salig blandning av inredningsrelaterade ämnen alltså. Den gemensamma nämnaren är att det INTE är jag som skriver om de här ämnena, utan andra personer som besvarar en fråga som jag ställt till dem. Ny dag – ny person – ny fråga. En fråga som på något sätt hänger ihop med den personen eller hens livsstil. Så ser konceptet ut i sin enkelhet.

“Vilka personer då” undrar ni kanske. Både kända och mindre kända, bloggare och icke-bloggare, finländare och svenskar, stora inredningsprofiler och sådana som inte har speciellt mycket med inredning att göra. En salig blandning även där alltså. Många av personerna är sådana som jag på ett eller annat sätt lärt känna via bloggen och mitt inredningsintresse. Kika gärna in imorgon för den första luckan!

 

21 gillar
Jul Julen 2018 Julkalender 2018

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Marias Memoarer
  30 november, 2018 at 10:51

  Vilket roligt koncept, ska tipsa om den i mitt bloggjulkalenderinlägg som jag publicerar imorgon 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   30 november, 2018 at 12:06

   Tack, vad snällt! Det får du jättegärna göra.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.