Rosa jul?

Rosa är en färg man kanske inte i första hand förknippar med julen, även om vi sett en hel del av den de senaste åren. Ikea bjuder på de här juliga inspirationsbilderna på temat rosa och vinrött – dock syns färgerna främst på väggar och kuddar, inte så mycket på själva pyntet. Snyggt att kombinera med guld för en extra festlig touch.

 

 

Jag tycker nästan att rosa är ännu finare i nyårsdukningen än på julen, även om jag kan tänka mig bådadera.

 

 

Är man på jakt efter rosa julprydnader så såg jag att Clas Ohlson har en hel del småplock. Diskborstgranen är min favorit som vanligt, precis som för två år sedan.

 

Foto: Ikea och eget collage av produktbilder från Clas Ohlson.

 

P.S. Idag är sista dagen att delta i utlottningen av Dermosils julkalender. Du kan delta genom att kommentera tävlingsinlägget och för en extra vinstchans kan du även delta på min Instagram (två kalendrar lottas ut).

 

 

33 gillar
Clas Ohlson Dukningar Ikea Jul Julen 2018 Julgran

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Milla från Sukhi
  11 november, 2018 at 19:16

  Jo, jag tror att rosa är bra för någon årstid, och dessa bilder visar verkligen det. Jag älskar dem!

  • Reply
   Anna-Lena
   11 november, 2018 at 20:46

   Jag tycker också det är jättefint!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.