Michaela Finne – Inredningslucka 11

Michaela Finne – “good vibes” personifierad. Hennes tidigare blogg hette faktiskt just “Good vibes only” och det beskriver Michaela i ett nötskal. Hon är alltid sprudlande glad och har ett brett leende på läpparna. Michaela och jag jobbade tillsammans på Sevendays för några år sedan, men numera är hon egenföretagare och arrangerar bland annat populära evenemang under namnet Frukostflickorna. Vill ni få en liten inblick i Michaelas liv så kan ni följa henne på Instagram

 

Michaela – du har nyligen firat 1-årsjubileum med din pojkvän och efter fem månader flyttade ni ihop. Vilka är dina bästa tips på hur man ska hitta fram till en gemensam stil som passar båda när man flyttar ihop?

 

MICHAELA:
Vi har nu bott tillsammans 7 månader och trivs som fisken i vattnet i vårt gemensamma boende på 76 kvadrat. Mina bästa tips när man ska flytta ihop:
1. Kommunicera med varandra, dröm och diskutera tillsammans hur ni vill att det ska se ut i ert nya gemensamma boende – det gjorde i alla fall vi när vi skulle totalrenovera vår lägenhet från golv till tak.

 

 

2. Inspireras tillsammans – skapa olika moodboards och börja konkretisera hur ni vill att det ska vara. Vilka färger? Vilka material? I hurudana miljöer trivs ni? Jag Pinterestade massor inför flytten, gjorde moodboards och kollade om vi ville samma saker – vilket vi oftast ville. Så egentligen har det gått väldigt smidigt för oss. Vi har hela tiden velat ha samma stil på hemmet. Vi tog sist och slutligen bara med oss sängen från våra tidigare boenden. Resten har vi köpt nytt eller på loppis. Min inredningsintresserade mamma har även bistått med olika saker, som en soffa som inte behövdes hemma hos dem längre. Så ja, till slut blev det en bra mix av saker som passade vår stil.

3. Dela ansvaret – bestäm vem som gör vad. När det kommer till kritan är det lättast att dela upp ansvaret. I vårt fall har Freddi skött grovfixet hemma, alltså lagt golv, skruvat ihop skåp, hängt upp lampor och så vidare. Medan jag har stått för piffet och planeringen samt beställt hem alla inredningsgrejer.

 

24 gillar
Julkalender 2018

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.