Vinn en röd Österbotten-bricka

Samarbete med Aveo

 

Jag tänkte bara kika in på kvällskvisten och tipsa om en tävling som jag och Linda kickade igång på Instagram tidigare idag. Fyra personer har chansen att vinna varsin röd Österbotten-bricka från Aveo. Läs på min eller Lindas Instagram hur du gör för att delta. Du kan tävla ända fram till söndag kväll, men det gäller alltså inte här på bloggen utan på insta, so head over there!

 

 

Det roligaste jag vet just nu är förresten att styla och fotografera sådana här bilder. Därför är jag glad och tacksam över alla samarbeten med fina företag som jag haft glädjen att ha den här hösten. Har ni märkt att microinfluencers tagit en betydligt större bit av marknadsföringskakan den senaste tiden? Så roligt tycker jag, det är ett bevis på att det ger utdelning för de företag som vågar anlita lite mindre influencers! Imorgon är det ledig dag för oss – då tänkte vi försöka bocka av det sista på julklappslistan.

 

15 gillar
Aveo Bloggar Tävling

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Sandra N
  6 december, 2018 at 23:10

  Stjärna i kanten för företagare som insett värdet! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   6 december, 2018 at 23:36

   Exakt så tänker jag också! Roligt att österbottniska företag verkar positivt inställda till att prova på det.

 • Reply
  Camilla
  8 december, 2018 at 23:14

  Samarbeten och tävlingar är nog aldrig fel så länge det är bra gjort, och det är det ofta nu för tiden skulle jag säga.

  Dock är jag trött på (har leidon av 😉 ) alla tävlingar, främst på insta förstås, där man måste tagga en eller flera vänner för att delta. Jag förstår ju att företagen vill ha mera följare och större spridning men tycker det är en nackdel som eventuell deltagare i tävlingen. Dels innebär ju större spridning att man själv har mindre chans att vinna men dels är det den aspekten att jag oftast inte deltar i tävlingar eftersom jag inte vill hålla på och spamma mina vänner. Sen finns det ju även de som inte har så många vänner, i riktiga livet och/eller på insta. Kände bara att jag måste få detta sagt nånstans och din tävling råkade komma lägligt (som jag faktiskt denna gång har deltagit i) 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   8 december, 2018 at 23:23

   Jag förstår hur du tänker 🙂 Det är ju lite samma som att gilla och dela en tävling på Facebook, där försämrar man ju också sina egna chanser att vinna. Jag tycker personligen att delade FB-tävlingar är betydligt värre än att tagga någon på insta, för på FB spammar man ju verkligen någons flöde om man delar en tävling. Det gör man inte på insta, utan personen får bara en avisering om att hen blivit taggad i en kommentar. Dessutom är oftast FB-tävlingar gjorda på sådana sätt som strider mot reglerna (bland annat får man inte kräva av deltagarna att de ska gilla och dela, men det verkar majoriteten av företagen inte veta om). Tycker överlag att Instagram-tävlingar görs bättre och de är enklare att delta i utan att spamma vännernas flöde. Kul om du deltog i vår tävling – trots kravet på att tagga två vänner 🙂

   • Reply
    Camilla
    9 december, 2018 at 10:51

    Håller inte med dej där angående att delande på FB skulle vara värre. För mej känns det som en mindre sak att dela på FB, det blir mera opersonligt eftersom det inte är riktat till någon specifik och många scrollar ändå så snabbt igenom sitt flöde så antalet som faktiskt lägger märke till tävlingen tror jag inte är så stort. Det är sällan jag själv noterar en tävling och sällan jag deltar. Men om jag blir taggad på insta så kollar jag ju nog upp vad det handlar om och då blir det mera en aktiv handling av mej så det skulle jag säga spammar mera då det är specifikt riktat till mej. Men det beror väl lite på hur man använder både FB och insta med öppenhet och hur många följare/vänner man har.
    Håller helt med att insta-tävlingar, och bloggtävlingar, är bättre gjorda och har definitivt snyggare bilder.
    Hur som helst, detta var bara en tanke jag haft. Var och en väljer ju själv om man deltar i en tävling men jag personligen skulle önska mera tävlingar utan kravet att tagga 🙂

    • Reply
     Anna-Lena
     9 december, 2018 at 22:28

     Intressant att läsa dina tankar kring det här. För ett tag sedan hade jag faktiskt en instatävling där det inte var ett krav att tagga någon för att delta, så båda uppläggen finns nog på Insta.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.