Ett livstecken – och kanske ett farväl

Hej, hej – länge sen ni fick något livstecken från mig! Men jag lever och mår bra trots tystnaden på bloggen. Är bloggen helt död då kanske ni undrar? Man ska aldrig säga aldrig, men just nu känns det inte som att en comeback är speciellt sannolik. Det var ungefär den här tiden ifjol som jag började fundera på att sluta blogga, men jag gjorde en slutspurt i form av en julkalender för att riktigt testa min blogglust. Den tog mera tid än jag hade räknat med och efter det unnade jag mig ett jullov från bloggen.

 

Ett jullov som blev väldigt långt….jag återkom med några inlägg under vintern, men den riktiga bloggivern kom aldrig riktigt tillbaka. Något som jag sett hända många bloggare under det senaste året. För mig handlar det om en blandning av orsaker. Jag måste erkänna att det varit extremt skönt att “återfå min fritid”. Tidigare tänkte jag hela tiden på nästa blogginlägg, funderade på bilder, läste allt om nya kollektioner och trender. Plus att jag sen satte mig vid datorn och skrev ner allt. Det var min fritid. Då tyckte jag nog att det var avkopplande på ett sätt, men nu har jag insett att det finns så mycket annat att göra på fritiden (som inte innebär att man bänkar sig vid datorn när man kommer hem efter en 8 timmars arbetsdag som också spenderats sittande vid datorn).

 

En annan anledning till att jag inte tycker att det är vettigt att fortsätta blogga om trender och säsongsnyheter längre är hela miljö- och konsumtionsaspekten. De senaste åren har jag själv i princip slutat köpa inredningsprylar och det kändes fel att visa upp nya produkter varje vecka i bloggen. Lyckligtvis har inredningsbranschen tagit stora kliv mot ett helt annat hållbarhetstänk under det senaste året och trendspaningar och “måste ha”-prylar känns helt förlegat – vilket är oerhört bra! Visst, jag kunde ändra inriktning och blogga om hållbar inredning, men det finns redan så många andra som gör bättre än jag. Så just nu säger jag tack och hej – roligt att ni följt mig så här länge på bloggen! Kanske återkommer jag någon gång.

 

Vill ni fortfarande följa mig så är Instagram ett betydligt bättre alternativ just nu, där har det bland annat sett ut så här de senaste veckorna. Ni hittar mig på @anna.lena.nn

52 gillar
Allmänt Bloggar

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.