Om mig

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Anna-Lena Nyfors-Norrgård och är 40+, gift och mamma till Agnes (2007) och Edvin (2011). Till familjen hör också numera hittekatten Sigge som dök upp på vår trappa en kall vinterdag för några år sedan. Jag har jobbat i mediebranschen i 13 år, bland annat med layout, marknadsföring, kommunikation, bloggar, grafisk design och sociala medier. På hösten 2017 bytte jag bransch och numera jobbar jag som marknadsföringschef på LokalTapiola Österbotten. Ett spännande drag som känns väldigt inspirerande för mig!

Inredning är ett av mina största intressen och det är förstås anledningen till att den här bloggen handlar om just inredning. Jag har gillat inredning ända sedan jag var liten och när vi byggde vårt hus kring 2010 startade jag min första inredningsblogg. Inredning handlar för mig inte om vem som har den senaste trendprylen eller den dyraste soffan. För mig handlar det om att skapa ett hemtrevligt, ombonat och mysigt hem för mig och min familj. Det är ju trots allt här i vårt hem vi tillbringar majoriteten av vår lediga tid, så självklart ska det vara trivsamt. Mitt inredningsmotto är “it´s all in the details”. Ett hem utan detaljer blir bara ett tomt skal som saknar personlighet, men när man adderar personliga prylar och jobbar med textilier, tavlor och vackra föremål händer något magiskt. Det är den biten av inredning jag älskar! Här kan du läsa mera om vad inredning är för mig.

Bloggen består till största delen av inredningsinspiration i olika former. Bilder från mitt eget hem blandas med trendspaningar, tips och idéer. Jag älskar att hänga med i de senaste inredningstrenderna, men oftast tolkar jag dem på mitt eget sätt i stället för att följa varje liten svängning. Jag föredrar budgetalternativ framom lyx när det gäller småprylar, men kvaliteten går före när det gäller större och dyrare inköp.

Jag har även flera andra kreativa hobbyn. För några år sedan gick jag all in för tårtdekorering och lärde mig allt om sugarpaste och smarriga tårtfyllningar. Tidigare var jag en fanatisk scrapbooking-addict och jag hade under många år en scrapblogg och deltog i internationella tävlingar. Ibland kan det alltså även dyka upp lite tårtbakning eller papperspyssel här i bloggen, även om det numera händer väldigt sporadiskt.

Mode är ett annat intresse som fått en större plats på bloggen under den senaste tiden. Jag gillar att hålla koll på modetrender, men jag anpassar dem enligt vad som passar mig själv. Jag gillar mönster och färg, men går även lika ofta klädd i svart. Mitt bästa “snabbpiff-tips” är att addera en mönstrad scarf till en helsvart outfit. Spana in kategorin Modekollen så hittar du alla moderelaterade inlägg.

Ibland svävar jag ut i lite mer personliga inlägg och då brukar läsarsiffrorna skjuta i höjden under några dagar, men att lämna ut mina innersta tankar och personliga funderingar är inget jag vill göra speciellt ofta. Så du som läser den här bloggen kan räkna med 95 % inredning. Jag gillar nischade bloggar där skribenten fokuserar på sitt ämne och gör det proffsigt, så det är vad jag själv försöker göra också. Om du vill ha koll på de senaste trenderna och ta del av smarta och kreativa inredningstips är det här bloggen för dig! Hoppas du ska trivas här!

15 gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.